Multiprofesné výrobné centrá s využitím stavebnicových CNC systémov - Svetlík, Jozef
Model multiprofesného výrobného centra (MPRC) s robotom. Projektovanie MPRC. Viacprofesný technologický proces patriaci k progresívnym technológiám a nesúci znak vyššej efektítvnosti, vyššej kvality výstupov a vyššej produkcie.