Postup stavebného úradu počas druhej vlny šírenia choroby COVID-19 - Spišiaková, Helena
Zákon č. 90/2020 Z. z., ktorým sa dopĺňajú niektoré zákony v pôsobnosti Ministerstva dopravy a výstavby SR v súvislosti s ochorením COVID-19 v Čl. I. novelizoval zákon č. 50/1976 Zb. o územnom plánovaní a stavebnom poriadku. Novela sa zásadne dotkla postupu obcí ako stavebných úradov.