Sloboda prejavu a petičné právo v podmienkach obecnej samosprávy - Breichová Lapčáková, Marta
Otázka limitov petičného práva, priamo týkajúca sa predstaviteľov orgánov obcí a prípustnosti kritiky spôsobu výkonu im zverenej verejnej moci.