Tvorba všeobecne záväzného nariadenia o určení výšky finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Povinnosť obce určiť všeobecne záväzným nariadením pre zriaďovateľov cirkevnej a súkromnej základnej umeleckej školy, cirkevnej a súkromnej jazykovej školy, cirkevnej a súkromnej materskej školy, cirkevného a súkromnej školského zariadenia a pre základné umelecké školy, jazykové školy, materské školy a školské zariadenia v ich zriaďovateľskej pôsobnosti výšku finančných prostriedkov na mzdy a prevádzku na žiaka základnej umeleckej školy, poslucháča jazykovej školy, dieťa materskej školy alebo školského zariadenia. Legislatívne východiská tvorby všeobecne záväzného nariadenia a postup jeho tvorby.