Određivanje tehnoloških parametara graničnih vrijednosti na planirani pokus, prijedlog za sljed proizvoda pomoću kvalitativnih parametara termoplastike - Dobranský, Jozef
Stanovenie medzných hodnôt technologických parametrov potrebných pre návrh plánovaného experiment, kde je sledovaný vplyv jednotlivých technologických parametrov. Technologické parametre vo vzájomnej interakcii ovplyvňujú výslednú kvalitu výrobkov z termoplastov vyrábaných technológiou vstrekovania. Tri odlišné technologické parametre, používané hlavne pri vzájomnej interakcii ovplyvňujúcej kvalitatívne vlastnosti výrobkov vo výrobnom procese.