Composition Diagram of a Complex Process: a Contribution to Business Process Modelling - Jurík, Pavol, 1987-
Definícia obchodného procesu. Modelovanie obchodného procesu. Nová technika diagramu - diagram zloženia zložitého procesu. Príklady použitia novej techniky diagramov.