<The> Optimal Capital Structure for Biotechnology Startups - Szivósová, Mária, 1958-
Moderné teórie kapitálovej štruktúry. Kapitálová štruktúra pre začínajúce podniky. Rizikový kapitál. Granty, dlhy, fúzie a akvizície. Súhrn kapitálových štruktúr využívaných biotechnologickými startupmi. Schéma životného cyklu konkrétnej firmy z biotechnológie.