Predslov - Štefančík, Radoslav, 1976-
Úvodný predslov Radoslava Štefančíka, editora zborníka Jazyk a politika: na pomedzí lingvistiky a politológie V., obsahujúci príspevky z 5. ročníka medzinárodnej vedeckej konferencie, vydaným Fakultou aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave v roku 2020.