Individual or Group Project Assignment in Business Process Modelling and Software Engineering Courses? - Mišút, Martin, 1962-
Výskum zameraný na skúmanie vplyvu rôznych spôsobov zadania projektu (skupinové a individuálne zadanie) na úspešnosť študentov inžinierstva FHI v kurzoch IT: Softvérové inžinierstvo (SWE) a Business Process Modeling (MPP). Vplyv navrhovaného modelu výučby s dôrazom na rozvoj tímovej práce, autonómie, sociálnych zručností a kritického myslenia študentov na ich výsledky. Štatisticky rozdiel v miere úspešnosti mužov a žien v študovaných predmetoch informatiky.