<The> Usage of the Open-Source Platform Arduino to teach IoT - Procházka, Peter, 1968-
Využitie open-source platformy Arduino založenej na mikrokontroléri ATMega od spoločnosti Atmel a grafického vývojového prostredia založeného na prostredí Wiring. Proces návrhu, programovania a testovania s prihliadnutím na možnosti výučby.