<The> European Union Economic Relations with Developing Regions, the Case of Latin America and the Caribbean - Jančovič, Peter, 1995-
Biregionálne hospodárske vzťahy medzi Európskou úniou a Latinskou Amerikou a Karibikom a ich súčasný stav a budúci potenciál. Dôležitosť hospodárskych vzťahov medzi EÚ a Latinskou Amerikou a Karibikom, obchodná politika EÚ voči regiónu Latinskej Ameriky a Karibiku s ohľadom na súčasné prehlbovanie vzťahov.