Achievements of the Council Presidencies in 2019 on EU Migration Policy - Kajánek, Tomáš, 1995-
Úspechy nedávneho predsedníctva Rumunska a Fínska v oblasti migračnej politiky Európskej únie. Fungovanie inštitútu predsedníctva Rady EÚ. Výsledky rumunského a fínskeho predsedníctva. Analýza prijatých legislatívnych aktov na rokovaniach Rady EÚ za posledných 12 mesiacov. Hlavné dôvody, prečo predsedníctva nepriniesli výrazný pokrok v migrácii a azylová agenda v roku 2019.