<The> Attitude of the Forming “EU Core” Toward the 17+1 Platform - Ondriaš, Juraj, 1988-
Existencia spoločného prístupu formujúceho sa „jadra“ členských štátov EÚ, ako aj inštitúcií EÚ k platforme spolupráce 17 + 1 vytvorenej Čínou v strednej a východnej Európe. Názory a politiky inštitúcií a „základných“ členských štátov voči tejto platforme. Reakcie krajín strednej a východnej Európy.