Kyberšikana a její vliv na mládež - Kalamár, Štěpán
Vymedzenie pojmu šikana, jej príčiny a dôsledky. Význam termínu kyberšikana, jej špecifiká, prostriedky, formy, aktéri, dopady a možné stratégie jej zvládania a prevencie. Dotazníkový prieskum zameraný na dostatočnú informovanosť o kyberšikane na stredných školách.