Zahranično-obchodná výkonnosť SR ako východisko medzinárodnej konkurencieschopnosti - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Ekonomická analýza zahraničného obchodu Slovenska z rôznych aspektov. Otvorenosť slovenskej ekonomiky. Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu SR. Komoditná štruktúra zahraničného obchodu SR. Konkurenčné výhody.