Behavioral Insights for Reduced Economic Impact of the COVID-19 Pandemic - Čaplánová, Anetta, 1967-
Ekonomické dopady pandémie COVID-19. Poznatky z oblasti behaviorálnej vedy a ich využitie na zvýšenie dodržiavania epidemiologických opatrení zavedených v krajinách postihnutých pandémiou. Návrh a prezentácia opatrení.