Teoretický pohľad na úlohu priamych zahraničných investícií a vytárania pracovných miest - Darmo, Ľubomír, 1984-
Analýza vytvárania priamych a nepriamych pracovných miest prostredníctvom priamych zahraničných investícií v hostiteľskej krajine. Priame zahraničné investície a ich dopad na zamestnanosť a mzdy. Efekty vytvorené na trhu práce.