Basel III Implementation and SME Financing: Evidence for Emerging Markets and Developing Economies - Fišera, Boris
Vplyv zavedenia štandardu Basel III na oblasť financovania malých a stredných podnikov v rozvíjajúcich sa trhoch a ekonomikách. Popis trendov pred a po implementácii Basel III pre banky, krajiny a firmy. Zistený krátkodobý mierne negatívny vplyv štandardu na financovanie podnikov.