Vízia a stratégia rozvoja Slovenska do roku 2030 ako nástroj pre implementáciu Agendy 2030 pre udržateľný rozvoj - Leško, Peter, 1989-
Pripravovaná Vízia a stratégia rozvoja Slovenska do roku 2030. Dokument predstavuje základný implementačný nástroj OSN Agendy 2030 a jej Cieľov udržateľného rozvoja. Definícia konceptu udržateľného rozvoja. Potreba národnej stratégie pri napĺňaní cieľov Agendy 2030. Vízia rozvoja Slovenska do roku 2030. Integrované rozvojové programy (IRP) - prírodné zdroje, ľudské zdroje a kultúrny potenciál, inovačné a udržateľné hospodárstvo, kvalitný život pre všetkých a viacúrovňové riadenie bližšie k občanom.