Tvorba a čerpanie rezerv súvisiacich s pandémiou COVID-19 - Antalová, Renáta
Problémy podnikov v čase prvej vlny pandémie ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom a možné riešenia pre ďalšie vlny. Oblasť tvorby a čerpania rezerv ako jedna z možností zohľadnenia budúceho rizika z hľadiska nástrojov a metodických prostriedkov, ktoré majú podniky k dispozícii v rámci účtovného informačného systému. Rezervy ako významný metodický prostriedok a nástroj súvisiaci so zásadou opatrnosti na možné riziká a neistoty v budúcnosti. Očakávania v oblasti legislatívnej podpory štátu v rámci zákonov o rezervách a daňových výdavkoch.