Cloudové nástroje vo vzdelávaní - Bandurič, Igor, 1980-
Analýza možností používania cloudových služieb existujúcich pre potreby univerzitného vzdelávania. Prieskum počtu dostupných nástrojov. Porovnanie rozdielov medzi ponukami dodávateľov cloudových služieb, ich nástrojov a služieb pre univerzity. Popis skúseností a spätnej väzby z používania nástrojov použitých v procese vzdelávania.