Vysokoškolské vzdelávanie a COVID-19 - Muchová, Eva, 1961-
Pandémia COVID-19 a opatrenia prijaté vládami na zabránenie šírenia vírusu a ich dopad na systémy vzdelávania v krajinách OECD. Výsledky dotazníkového prieskumu realizovaného na Ekonomickej univerzite v Bratislave medzi študentami predmetov Ekonomická teória 1 a Ekonomická teória 2 zameraného na hodnotenie výučby v epidemiologickom období spôsobenom šírením vírusu COVID-19. Náročnosť online výučby, návštevnosť platformy MOODLE, hodnotenie práce s platformou MOODLE a výhody využívania online platformy.