Analýza prístupov k účtovnému zobrazeniu virtuálnej meny - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza a komparácia legislatívneho procesu úpravy účtovného zobrazenia, t. j. identifikácie, oceňovania, účtovania a vykazovania kryptomeny, a to z hľadiska nadnárodnej úpravy (IFRS), a národnej úpravy v Českej republike a v Slovenskej republike.