Registrovaný sociálny podnik v postavení neziskovej účtovnej jednotky - Kordošová, Alena, 1970-
Registrovaný sociálny podnik v postavení neziskovej účtovnej jednotky, ktorá má osobitné postavenie pri napĺňaní svojho poslania. Skúmanie registrovaného sociálneho podniku vo všeobecnosti a osobitne v podmienkach neziskových účtovných jednotiek. Význam a analýza registrovaného sociálneho podniku a jeho osobitosti ako neziskovej účtovnej jednotky.