Digitálna transformácia slovenskej ekonomiky ako faktor jej konkurencieschopnosti - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Aktuálny stav jednotlivých dimenzií ukazovateľa DESI na Slovensku a jeho porovnanie s priemerom EÚ. Príčiny stavu a kroky prijaté na jeho zlepšenie. Transformácia slovenskej ekonomiky na digitálnu ekonomiku. Pripojenie na internet, využívanie internetových služieb, ľudský kapitál, integrácia digitálnych technológií a digitálne verejné služby.