Modifikácia odhadovania vzhľadom na neodpovedanie v štatistických prieskumoch vyčerpávajúcim skúmaním - Terek, Milan
Modifikácia odhadovania vzhľadom na neodpovedanie v štatistických prieskumoch vyčerpávajúcim skúmaním. Metóda výpočtu konečných váh zohľadňujúcich neodpovedanie v poststratifikácii. Využitie navrhnutých metód využité na analýze výsledkov štatistického prieskumu realizovaného na Ekonomickej univerzite v Bratislave.