Koronakríza vo svetovej a domácej ekonomike - Trnovský, Karol, 1983-
Domáca a svetová ekonomika postihnutá koronakrízou. Výhľad ekonomiky a skúsenosti z predošlých kríz. Ekonomická obnova v tvare U, V, W a L. Rast HDP a jeho prognóza na roky 2020-2023.