Supply Chain Finance Application for Improving the Economic Status of the Small and Medium Sized Enterprises - Šturc, Boris, 1961-
Financovanie dodávateľského reťazca v ekonomickom prostredí pre malé a stredné podniky (MSP). Hlavné aspekty financovania dodávateľského reťazca. Rôzne teórie prezentované v dielach výskumníkov v tejto oblasti finančného učenia. Otázky prijímania finančných rozhodnutí, možné správanie investorov a vonkajší a vnútorný vplyv rôznych faktorov v procese prijímania týchto rozhodnutí.