Afrika v medzinárodnom obchode: súčasné výzvy a perspektívy - Kunychka, Mykhaylo, 1990-
Vytvorenie prehľadu vývoja zahraničného obchodu krajín Afriky. Práve medzinárodný obchod, ako spôsob zapojenia sa jednotlivých hospodárstiev skúmaného kontinentu do medzinárodnej deľby práce, je potenciálnym riešením pre dosiahnutie hospodárskeho rastu a ekonomického rozvoja.