Atypical Forms of Employment on Hungarian-Slovakian Border Areas in Light of Empirical Researches - Poór, József
Typické a atypické vzorce zamestnávania medzi nezamestnanými, študentmi vysokoškolského vzdelávania a firmami. Výskum, geograficky zameraný na slovensko-maďarský pohraničný región. Zamestnanci generácie Y a generácie Z.