[Kapitálová štruktúra podnikateľských subjektov. (Capital Structure of Corporate Entities.)] - Belanová, Katarína, 1978-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu od pedagogických pracovníkov z Katedry financií Národohospodárskej fakulty EU v Bratislave. Učebnica je rozdelená do desiatich kapitol, pričom čitateľ má možnosť postupne získať komplexné poznatky z problematiky kapitálovej štruktúry.