Vplyv osobnosti manažéra na motiváciu zamestnancov - Smutný, Filip
Sila vplyvu osobnosti manažéra na motiváciu zamestnancov so zameraním na emocionálnu a sociálnu inteligenciu ako významnú zložku jeho osobnosti. Zameranie sa na dostupnú domácu i zahraničnú literatúru a výskumy k predmetnej problematike. Primárny prieskum na základe štruktúrovaných rozhovorov uskutočnených v roku 2019 so zástupcami troch nadnárodných spoločností pôsobiacich na Slovensku. Ide o manažérov ľudských zdrojov spoločností Sheraton a Crowne Plaza a IT konzultanta spoločnosti IBM.