Impact of Demographic Factors Gender and Age on the Decoy Effect - Kubalová, Radka
Možný vplyv pohlavia a veku ako demografických faktorov na efekt návnady. Rozdiely v sile návnady ovplyvňujúce výber českých spotrebiteľov podľa týchto faktorov. Experiment s 260 účastníkmi, kde bola prítomnosť návnadového efektu potvrdená pre dve kategórie výrobkov, práčky a sezónne lístky. Veľkosti účinkov pre skupiny spotrebiteľov založené na demografických faktoroch. Teória rozhodovania spotrebiteľov o efektoch návnady.