Význam daňových príjmov v rozpočtoch miestnych samospráv v Slovenskej republike podľa regiónov NUTS III a podľa veľkostných kategórií obcí - Flaška, Filip
Význam príjmov z miestnych daní v rozpočtoch slovenských miestnych samospráv podľa ich príslušnosti k regiónom NUTS III a podľa veľkostných kategórií samospráv v rokoch 2010 až 2018. Rozdiely v skúmanej oblasti. Pomerové ukazovatele odvodené od ukazovateľov, ktorými sa kvantifikuje miera finančnej, či daňovej autonómie. Porovnávanie naprieč miestnymi samosprávami v rámci odlišných regiónov resp. rôznych veľkostných kategórií.