Degree of Homogeneity of a Study Group as a Dominant Determinan of Its Productivity in Elt - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Problematická situácia, ktorá vzniká pri veľkej rozmanitosti študentov pri výučbe cudzích jazykov na FAJ EUBA a ponúka aj možné riešenie tohto problému. Heterogenita študijných skupín obchodnej angličtiny.