Energetika v době post-koronavirové - Geussová, Milena
Dôsledky pandémie COVID-19 a vývoj cien elektriny a plynu. Medzinárodná energetická agentúra (IEA) a štúdia WEO 2020 s výhľadom na 10 rokov. Znižovanie cien energie. Hospodárske spomalenie ako následok pandémie. Fixovanie cien za energie.