Využitie kvadratického priraďovacieho problému pri rozmiestňovaní autovrakovísk - Brezina, Ivan, 1963-
Možné riešenie kvadratického priraďovacieho problému ako potenciálneho nástroja na optimalizáciu siete spracovateľov druhotných surovín na báze existujúceho umiestnenia autovrakovísk prostredníctvom optimalizačného programového systému GAMS. Politika odpadového hospodárstva v EÚ.