Identifikácia stavov zmien správania sa zákazníkov pre plánovanie počtu otvorených pokladní - Gežík, Pavel, 1983-
Možnosti využitia údajov z počítadla zákazníkov v maloobchodných prevádzkach typu FMCG. Modelovanie dát, ktoré môže efektívne ovplyvniť plánovanie potreby otvorených pokladní. Modelovanie realizované metodológiou Markovov ho modelu prepínania režimov pre správanie sa zákazníkov. Koeficient prechodu priestorom prevádzky.