SMEs digitalization in Slovakia and Serbia - Bogavac, Milanka
Digitalizácia pokrývajúca všetky oblasti a v nasledujúcom období možno očakávať, že prenikne hlbšie aj do čoraz zložitejších úrovní podnikania. Táto perspektíva prinúti aj MSP, aby sa viac digitalizovali. Nové príležitosti na rozvoj, ale na druhej strane reorganizácia a dokonca pripojenie, aby boli podniky schopné prijať zložitejšie úlohy a vytvárať zložitejšie produkty a služby.