Vybrané nástroje implementácie etiky v organizácii - Brtková, Jarmila
Etické kódexy a ich miesto v podnikateľskej praxi. Podstata a dôvody prijatia etických kódexov. Funkcie a význam etických kódexov. Ďalšie formy inštitucionalizácie etiky v organizácii.