A Theoretical Study of the Social Aspects of Social Media in the Marketing of Small and Medium-Sized Enterprises - Csinger, Bence
Pohľad na teoretické pozadie úlohy sociálnych médií v marketingovej stratégii pre malé a stredné podniky MSP. Priblíženie teoretického pozadia sociálnych médií. Možnosti digitálneho sveta, ktorý obsahuje prehľad pomerov na Slovensku. Úloha vybranej témy v podnikaní, vrátane toho, ako sa dá vytvoriť plán marketingového obsahu a rastúci význam sociálnych médií v 21. storočí. Komplexný obraz o raste sociálnych médií v sektore MSP.