Ľudské aspekty integrácie - Polednáková, Anna, 1957-
Problematika spájania sa spoločností so zreteľom na ľudský aspekt. Prístupy k integrácii kultúry. Ľudské zdroje po akvizičnej integrácii. Najčastejšie problémy vyskytujúce sa v procese integrácie. Rozsah negatívnych pocitov súvisiacich s fúziou a ich vplyv na jej výsledok. Faktory, ktoré prispievajú k úspechu.