Vplyv uzavretia ekonomiky v rámci 1. vlny epidémie COVID-19 na ekonomickú situáciu subjektov v Slovenskej republike - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Analýza vplyvu uzavretia ekonomiky na finančnú situáciu subjektov na Slovensku v rámci prvej vlny pandémie ochorenia COVID-19 spôsobeného novým koronavírusom na základe dotazníkového prieskumu uskutočnenom v druhej polovici mája 2020. Dopady opatrení vlády na ekonomické subjekty a spôsoby pomoci využité na preklenutie zhoršenej finančnej situácie v dôsledku pandemickej krízy.