Klimatické zmeny a ich predpokladané dopady na ekonomiku malých a stredných podnikov - Rácik, Andrej
Prehľad dopadov klimatických zmien a globálneho otepľovania na hospodárenie malých a stredných podnikov. Téma globálneho otepľovania ovplyvňuje politické dianie aj v kontexte medzinárodných vzťahov. Bohatá údajová základňa vývoja objemu CO2 za posledných šesť desaťročí. Dá sa konštatovať, že o náraste objemu CO2 v atmosfére panuje pomerne široká zhoda. Dopady globálneho otepľovania na svetové hospodárstvo. Náklady klimatických zmien pre malé a stredné podniky.