Priame zahraničné investície a postavenie malých a stredných podnikov v SR - Táncošová, Judita
Úloha malých a stredných podnikov v procese priamych zhraničných investícií a ich etablovanie sa v medzinárodných ekonomických vzťahoch, predovšetkým ako dodávateľov a subdodávateľov veľkým korporáciám s PZI. Vývoj PZI a MSP od roku 2010.