How COVID-19 Influenced International Trade - Fabuš, Michal
Globalizácia znamená rastúcu vzájomnú závislosť krajín, ktorá je výsledkom zvýšenej integrácie obchodu, financií a globálnych myšlienok jednotného trhu. Hlavné prvky sú medzinárodný obchod a integrácia toku zahraničných investícií. Medzinárodný obchod počas pandémie koronavírusu COVID-19. Rozvoj medzinárodného obchodu v pandemickom období.