Odpadové hospodárstvo v kontexte trvalo udržateľného rozvoja - Kollár, Vojtech
Trvalo udržateľný rozvoj predstavuje komplexný a synergický proces, ktorý ovplyvňuje všetky oblasti nášho života. Európska únia a cirkulárna ekonomika. Odpadové hospodárstvo Slovenskej republiky. Produkcia odpadu v Slovenskej republike. Špecifiká odpadového hospodárstva v regiónoch Slovenskej republiky.