Dél-Szlovákia gazdasága a husáki időszak alatt - Horbulák, Zsolt, 1972-
Štúdia sa zaoberá obdobím dvoch desaťročí v histórii Česko-Slovenska - obdobie normalizácie. Pojem normalizácia. Charakteristika južného Slovenska. Česko-Slovensko a politický a ekonomický vývoj. Situácia Maďarov v Československu po pražskej jari. Priemyselná produkcia na južnom Slovensku. Trendy v ekonomickom rozvoji južného Slovenska z pohľadu maďarskej menšiny.