Vplyv vymedzenia subjektov verejného záujmu v SR a v EÚ na zostavovanie a overovanie účtovnej závierky - Gedeon, Milan, 1993-
Dopad vymedzenia subjektov verejného záujmu v Slovenskej republike a Európskej únii na zostavovanie a overovanie účtovnej závierky. Osobitné požiadavky kladené na účtovné závierky subjektov verejného záujmu ustanovených účtovnou legislatívou. Vymedzenie subjektov verejného záujmu v SR a v členských krajinách EÚ z pohľadu audítorskej legislatívy. Dopad rozdielneho vymedzenia subjektov verejného záujmu.