K vybraným aspektom zostavovania terminologickej databázy z oblasti poľovníctva pre jazykový pár ,nemecký jazyk a slovenský jazykʻ - Gašová, Zuzana, 1977-
Využitie inovatívnych prístupov na zvýšenie kvality vzdelávania v študijných odboroch Lesníctvo a poľovníctvo prostredníctvom elearningového výkladového slovníka slovenskej a nemeckej terminológie používanej v poľovníctve. Spracovanie terminologických databáz s prihliadnutím na zdroje dokumentačného materiálu. Možnosti spracovania elektronických odborných obsahov. Softvéru AntConc a funkcie Word List, Clusters a vyhľadávanie pomocou použitia tzv. zástupných znakov.